För några dagar, om inte veckor, fortsätter reglerna för social distansering för Coronavirus-nödsituationen. Under de senaste två månaderna, just på grund av regeringens restriktiva regler, har många italienare tillbringat sin tid framför tv, mellan en TV-serie och en film. Tjänster såsom IPTV 24, Viking IPTV eller IPTV SMarts Video har blivit mycket populärt och tekniken är tillbaka på IPTVIS.

IPTV KINGS och olaglig streaming: riskerna ökar för alla italienare

Jämfört med förra året är olaglig streamingaktivitet betydligt lägre. På grund av brottsbekämpningens ingripanden är nuförtiden många av de så kallade Nordic IPTV 24 inte längre aktiva. Fortfarande polisen, genom operationer över hela det nationella territoriet, stängde jag webbplatser som erbjöd gratis visning för Sverige IPTV.

Den verkliga motivationen som drev användarna till IPTV tidigare var besparingarna. Men jämfört med våren 2019 är olaglig streaming inte längre en bra möjlighet, även ur denna synvinkel

Nyckeln till läsning är jag risker när det kommer till bästa iptv tjänsten. Alla som är beroende av myntet står i genomsnitt inför böter, vars maximala värde är 30 tusen euro. Ansiktet av fara är dubbelt. Den som förlitar sig på olaglig streaming med IPTV box bryter mot en regel i strafflagen. Därför, i de mest slående Fallen, fängelse från sex månader till högst tre år.